Rozmýšľate o tom čo darujete svojmu blízkemu? Neviete čoby ho potešilo? Mnoho krát nie je ľahké vymyslieť čo darovať, či už na narodeniny, meniny, k výročiu sobáša, darček na svadbu, krstiny, k okrúhlemu jubileum, na Vianoce, na Valentína. Sme tu pre vás, aby sme vám pomohli vybrať alebo aspoň naviesť k správnej voľbe.

Darček na Valentína

Valentín je deň o láske a láska je o fantázii. Ako darček na Valentína darujte niečo, čo bude len od vás. Váš priateľ ocení vaše úsilie. Vlastnoručne upletený šál alebo rukavice. Ak k ručným prácam neinklinujete, skúste svoju fotku v rámiku, prípadne spoločnú fotku Ak si ho položí vedľa postele, je to muž, ktorý si cení vašu lásku. Spoločnú fotku vytvorte ako záložku, ktorú si dá do knihy, ktorú číta alebo študuje. Dajte ju do fólie, vyformujte do správneho tvaru a ozdobne obšité červenou stužkou. 

Ďalší nápad: kúpte biele alebo červené tričko a farbu na textílie. Niečo šikovné vymyslíte, ako napr. ľúbim ťa, si najlepšia a máte super darček.Z prípravy darčekov si urobte malý rituál plný farieb. Iba pre vašu informáciu aj farba obrázka, ktorý sama namaľujete alebo vytvoríte vyčarí úsmev na tvári vášho priateľa. 

Farba zlatá v kombinácii s čiernou je farba naplnenia

darček - obrázok vo farbe zelenej alebo modrej predstavuje slobodu 

oranžová je plná radostí. 

Strieborný či červený darček vyžaruje zmyselnosť.

TOPlist TOPlist