Rozmýšľate o tom čo darujete svojmu blízkemu? Neviete čoby ho potešilo? Mnoho krát nie je ľahké vymyslieť čo darovať, či už na narodeniny, meniny, k výročiu sobáša, darček na svadbu, krstiny, k okrúhlemu jubileum, na Vianoce, na Valentína. Sme tu pre vás, aby sme vám pomohli vybrať alebo aspoň naviesť k správnej voľbe.

Darček na Vianoce, narodeniny, meniny

Šperky zo zlata, striebra alebo z chirurgickej ocele 
Šperkom nič nepokazíte a určite poteší každú ženu. Ako vhodný darček môže byť šperk v podobe náušníc, náramku, retiazky s príveskom, prsteňa či brošne. Nemusíte hneď kupovať šperky zo zlata, je tu i lacnejšia alternatíva, šperky vyrobené zo striebra alebo šperky z chirurgickej ocele, ktoré sú v poslednej dobe veľmi populárne a obľúbené. Tieto šperky sú vhodné aj pre alergikov, nespôsobujú žiadne alergické reakcie. U mladej generácie sú populárne hodinky so širším náramkom.. Chirurgická oceľ má dlhú životnosť a vysokú pevnosť.

Kniha
Kniha je darček, ktorá aj po rokoch, keď po nej siahnete, pripomenie obdobie či už narodenín, menín alebo Vianoc. Na trhu je dostatočne široká ponuku kníh, ktorá poteší každú vekovú kategóriu, rovnako ženu, ako aj muža alebo dieťa. Je to nestarnúca klasika.

Darčekový kôš
Ak neviete čo kúpiť, pri príležitostiach ako je narodenie dieťaťa, na krstiny, rodičom alebo starým rodičom. Venujte im darčekový kôš, ktorý si zhotovíte kombináciou ovocia, sladkosti, kozmetiky,...Postačí vám k tomu prútený košík a priesvitný materiál - celofán, ktorý si zakúpite v kvetinárstve. Nemusí to byť len podoba darčekového koša, ale aj iné napodobeniny, napríklad poschodová torta.

Fotky v kalendári
Darujte originálny darček vo forme stolového alebo nástenného kalendára s vlastnými fotografiami, ktorý zároveň aj poteší a pohladí srdiečko. Je to perfektný darček pre rodičov, starých rodičov alebo partnera. Sú to často spomienkové fotografie, vyrobené z fotografii z dovoleniek, narodenín detí, z rodinných stretnutí a pod. Takýto kalendár sa bude pekne vynímať na stene či vašom pracovnom stole.

Digitálny tlakomer
Jedným z rôznych typov darčekov, ktorý poteší, hlavne rodičov je aj digitálny tlakomer. Čo myslíte, komu tým urobíte radosť? No predsa mamke, otcovi, ak sú už v pokročilejšom veku a keď tlak krvi už nemajú v najlepšom poriadku. 
TOPlist TOPlist